T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlkokulu

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

ÇAĞDAŞ YAŞAM TÜRKAN TUTUMLUER İLKOKULU

TARİHÇE

       Çağdaş Yaşam Türkan Tutumler İlköğretim Okulu, Sultanbeyli Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 1750 metre karelik bir alan içinde, 346 metre kare kullanım alanına 2 kat ve 8 derslik olmak üzere 2004 yılında Tutumluer ailesinin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne başvurusu ve derneğin de İstanbul İl Mili Eğitim Müdürlüğü'ne başvurusu ile okul yeri belirlenmesi ile, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve rahmetli öğretmen Türkan TUTUMLUER Hanımefendi'nin ailesinin katkılarıyla inşa edilmiştir.

        2010- 2011 Eğitim Öğretim yılında, ana binamızın yanına Sennur ve Selçuk ÖZTAP çiftinin maddi ve manevi katkılarıyla, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği aracılığı ile ek bina yapılmıştır. Ek binanın yapılmasıyla, 1 anasınıfı, 1 anasınıfı yemekhanesi, 2 idare odası, 3 derslik, 1 kütüphane ve sanat sınıfı, 1 laboratuvar ve 72 kişilik çok amaçlı salon öğrencilerimizin ve çevre halkımızın hizmetine sunulmuştur.

       2013- 2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuz, ilkokul olarak hizmet vermektedir. Okulumuz, Teferrüç  ormanının kenarında, doğal güzelliği ve bol oksijeniyle şirin bir doğa okulu görünümündedir. Tam gün eğitim verilen okulumuzda, insan ilişkilerine önem verilen, sevgi ve saygının ön planda olduğu sıcak bir okul iklimi mevcuttur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.09.2021 - Güncelleme: 13.03.2024 10:11 - Görüntülenme: 394
  Beğen | 4  kişi beğendi