İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlkokulu

Şbt

Sayın Kaymakamımız Kemal ŞAHİN, Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar ÇAĞLAR ile birlikte, okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Sayın Kaymakamımız, öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Bu kıymetli ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini, öğrencilerimize karnelerini verip bitirdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. 5 Şubat Pazartesi günü sınıflarımızda tekrardan buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme süreçleri ile ilgili öğretmenlerimize yönelik bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Demokrasi kültürünü öğrencilerimize kazandırmak, okulda yapılacak çalışmalarda öğrencilere de söz hakkı vermek ve eğitim öğretim süreçlerinin olmazsa olmazı öğrencilerin, bu süreçte aktif bir rol oynamalarına ön ayak olmak için okulumuz öğrenci meclisi ile toplantımızı okul müdürümüz Yunus AYNA, okul aile birliği başkanımız Gülşah ÖZCAN, müdür yardımcımız furkan BAYKAL, rehber öğretmenimiz Mehmet İBİŞ ve her sınıftan bir öğrencimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Okulumuzun güçlü ve zayıf yönlerini, okulumuzun imkan ve fırsatlarını, eğitim öğretim süreçlerini olumlu ve olumsuz yönde etkileyebilecek durumları, okulumuzu daha ileri seviyelere taşımak için yapılabilecekleri hep birlikte değerlendirdik.

Ock

Geleceğin bilim adamlarının erken yaşlarda keşfedilmesine ve berrak zihinli çocuklarımızın, hayallerindeki projeleri hayata geçirme fırsatı bulmasına olanak sağlayan, TEKNOFEST çalışmaları ile ilgili okulumuz personeline bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Öğretmen konulu resim, mektup ve şiir alanındaki yarışmamıza katılıp derece alan öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

İlkokul kademesindeki tüm öğrencilerimizin katılımıyla sinema etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz patlamış mısır ve içecek eşliğinde filmlerini izlediler. Etkinliğe sponsor olan Next&Nextstar'a ve sayın Avni YÜCEL beye desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılını büyük bir coşku ve mutlulukla kutladık. Cumhuriyetimizi yaşatıp yüceltecek olan çocuklarımızın hazırladığı gösterilerle, coşkumuzu ve heyecanımızı yüzüncü yıla yaraşır şekilde yaşadık. Cumhuriyeti bize hediye ve emanet eden başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyetin kurulmasında ve korunmasında gözünü kırpmadan seve seve canını feda eden aziz şehitlerimize ve canını siper eden cesur gazilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha nice yüzyıllar yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Müdürlüğümüz ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı aracılığıyla Sivil Toplum Kuruluşu "İLKYAR" işbirliği ile İLKYAR kurulu üyesi Sayın Erol TURAN'ın desteğiyle okulumuz kütüphanesine 300 adet çocuk kitabı bağışı işbirliği protokolü imzalandı. Katkılarından dolayı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı'na, Sayın Erol TURAN'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ekm

Sultanbeyli Yeşilay şubesi, okulumuzdaki Yeşilay sınıfımızda, öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin, bağımlılıklarla mücadele konusunda bilinçlenmelerine katkıda bulundukları için çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmek üzereyiz. Geride bıraktığımız 2022-2023 yılında yaptığımız çalışmaları ölümsüzleştirmek ve siz değerli okurlarımızla paylaşmak için dergimiz ÇAĞDAŞ' ı beğenilerinize sunuyoruz. Bağlantıya tıklayarak dergimize ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar...

Nis

2024-2028 okul stratejik plan hazırlık programı kapsamında, okul müdürümüz Yunus AYNA tüm öğretmenlerimize yönelik olarak, stratejik plan hazırlama aşamalarını açıklayıcı bir sunum gerçekleştirdi.

Kas

Uzun uğraş ve emeklerle yaptığımız çalışmalar sonucunda hazırladıģımız okul dergimiz ÇAĞDAŞ'ın 1.sayısını siz değerli okurlarımızla paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp dergimize ulaşabilirsiniz.

Ara

29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Gamification in Class projesi kapsamında öğretmenlerimiz İtalya'daki Ruggero Settimo okulunda iyi örnekleri gözlemlediler ve okulumuzda yapılan çalışmaları diğer partner ülkelerle paylaştılar.

Çalışmalarımız dönem boyunca okulumuzda devam ederek iyi örnekler paylaşılacak ve oyunlaştırma yolu ile öğrenme deneyimleri öğrencilerimizde kalıcı ve eğlenceli öğrenme deneyimleri sağlayacaktır.

Ekm

OKULUMUZDA UYGULANAN HAREZMİ EĞİTİM MODELİ KAPSAMINDA YAPILAN KODLAMA HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ